Een mooie opbrengst bij basisschool De Harlekijn

Basisschool De Harlekijn in het Brabantse Son heeft Bag2school laatst geholpen met het inzamelen van een mooi aantal zakken kleding! Om precies te zijn: 728 kilo! Goed gedaan allemaal!

Op 26 maart heeft De Harlekijn 728 kilo aan kleding opgehaald. De kinderen van groep 5 hebben geholpen de zakken naar de bus te brengen. Vele handen maken licht werk: bedankt voor jullie hulp!

Vergoeding inzameling

Voor iedere kilo krijgt de school een vergoeding waarmee ze iets moois voor de school of de leerlingen kunnen kopen. We zijn erg benieuwd wat jullie ermee gaan doen.

Kleding krijgt tweede leven

Weken lang hebben de meesters, juffen, kinderen en ouders gezocht naar oude, maar bruikbare kleding, schoenen en textiel. De kleding en schoenen krijgen een tweede leven en het textiel wordt gerecycled.

De school houdt twee keer per jaar een inzamelingsactie. Tot de volgende keer!