Geld inzamelen voor jouw sportvereniging

Wil jij graag geld inzamelen voor jouw sportvereniging? Dat kan! Bag2School is meer dan de naam doet vermoeden en zamelt behalve voor scholen ook geld in voor stichtingen, verenigingen en andere organisaties. Als sportvereniging is het vaak lastig om alleen te bestaan op basis van contributie. Er wordt daarom veel gebruik gemaakt van sponsordeals en acties om nieuwe materialen te financieren. Een Bag2School kleding inzameling is een makkelijke manier om meer geld te verdienen voor jouw vereniging.

Deze handbalvereniging vertelt waarom zij een Bag2School inzameling hebben georganiseerd:

Kleding inzameling regelen

Het is zo geregeld! Je vult ons boekingsformulier in, Natascha neemt contact op om een datum en tijd te prikken en binnen de kortste keren liggen de Bag2School zakken bij jou op de stoep. Vervolgens moet je natuurlijk ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen meedoen met jouw actie. We hebben verschillende promotie tips op onze website staan inclusief een mooie flyer die je uit kunt delen of bijvoorbeeld op kunt hangen op het prikbord van de kantine. Zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen jouw club gaan helpen, ook mensen die niet direct iets met jouw club hebben. Zo zullen er genoeg mensen in de buurt zijn die nog oude kleding in hun kast hebben liggen en hier toch al van af moesten. Ga langs de deuren en vraag of ze een zak voor je willen vullen.

Altijd fijn als iedereen even meehelpt met het inladen van de zware zakken!
Altijd fijn als iedereen even meehelpt met het inladen van de zware zakken!

Zorg voor 1 centraal inzamelingspunt, waar de zakken ofwel een tijdje opgeslagen kunnen worden of waar men op de dag van de inzameling terecht kan met de zakken. Op de dag van de inzameling komt Jeroen of James de kledingzakken ophalen met de Bag2School bus. Terug in de opslagplaats worden de zakken meteen gewogen en je ontvangt het geld binnen 2 weken!

Wil je weten waar de kleding die jullie inzamelen eigenlijk terecht komt? Lees dan eens onze blog: Waar gaat de kleding heen?