Leerlingen Sondervick College naar Uganda voor vrijwilligerswerk!

Een groep studenten van het Sondervick college gaat volgende week naar Uganda voor het uitvoeren van vrijwilligerswerk. Om dit waar te kunnen maken hebben zij geld ingezameld door verschillende activiteiten: en zo óók met Bag2School!

Op 31 januari vertrekken 16 leerlingen uit 4 havo, 4 vwo en 5 vwo, onder begeleiding van twee docenten, naar Uganda. De leerlingen van het Sondervick College zamelen met verschillende benefietactiviteiten geld in voor hun reis naar Uganda. Eind november heeft Bag2School 21180 kilo aan zakken kleding opgehaald bij de school. Hiermee hebben ze 635,40 opgehaald!

De leerlingen helpen mee aan het onderhouden of bouwen van een waterput, ze maken ovens van klei op het land en helpen mee op de het land. De hele reis draait om vrijwilligerswerk. Ze slapen in simpele hutten en leren de lokale bevolking kennen. Je kunt je voorstellen dat dit een ervaring is die zij hun hele leven nooit zullen vergeten!

Ook geld inzamelen voor een goed doel? Meld je aan via onze contactpagina! En dan komen we binnenkort bij jou langs om de zakken te wegen en op te halen.