Partou in Best zamelt in voor kansarme kinderen

De kinderen, docenten en ouders van kinderopvang Partou hebben hun best weer gedaan. De school in het Brabantse Best doet al sinds 2015 inzamelingsacties met Bag2school. Maar nu hebben ze een persoonlijk record behaald: geweldig!

Vorig jaar heeft Partou nog 570 kilo ingezameld, dit keer heeft de kinderopvang maar liefst 878 kilo ingezameld! De buitenschoolse opvang (BSO) heeft dit keer wél meegeholpen met inzamelen. En dit heeft dus goed gewerkt!

Inzameling goed doel

Voor iedere kilo krijgt de school een bedrag, wat ze kunnen gebruiken voor de school, de leerlingen of een goed doel.

Stichting Kansarme Kinderen In Nederland

Dit keer heeft Partou geld opgehaald voor het goede doel Stichting Kansarme Kinderen In Nederland . De stichting bestaat al bijna 4 jaar. Het helpt gezinnen in Nederland die onder de armoedegrens leven. Dit is nu nog 15% dus 2,5 miljoen mensen, waarvan 421.000 kinderen (CBS). De stichting vindt dat kinderen recht hebben op een onbezorgde jeugd. Iedereen verdient een mooie toekomst.

De peuters hielpen ons de zakken naar de bus te brengen. Bedankt voor jullie hulp allemaal!