Testimonials

Onlangs een inzamelingsdag georganiseerd? We horen graag hoe de inzameling is gegaan, hoeveel kilo er op is gehaald en waar jullie het opgehaalde geld aan gaan besteden. Je kunt je testimonial van de inzamelingsdag uploaden via dit formulier of laat een recensie achter via Facebook.

"Afgelopen donderdagavond en vrijdag hebben we op school kleding ingezameld voor Bag2School. Een enorme berg met zakken vulde de hal van de school. De totale inzameling van 2700kg vertegenwoordigt een bedrag van €810,-."

— Koningin Beatrixschool (Papendrecht)

"Vorige week donderdag lag er een enorme berg met ingezamelde kledingzakken. We hebben in totaal 1565 kg ingezameld. Dit betekent een mooi geldbedrag van €469,50 voor de school."

— OBS Meander (Hendrik-Ido-Ambacht)

"WAUW! 2060 kg ingezameld door de Vlinderboom in Bemmel"

— Basisschool de Vlinderboom

"Op woensdag 3 april is er met de Bag2School kledinginzamelingsactie het gigantische gewicht van 1715 kg opgehaald! Dit resulteert in een bedrag van EUR 514,50 dat deze zomer volledig besteed zal worden in Roemenië aan het renoveren van het weeshuis voor gehandicapte kinderen."

— Karlijn Peters (oud-leerlinge van de PWA)

"De Bag2School actie was een groot succes! Het waren zoveel zakken, dat Bag2School de enorme hoeveelheid in twee etappes moest ophalen. Het totale gewicht bedroeg 2200 kg. Het uiteindelijke bedrag dat we kunnen toevoegen aan de spaarpot van het schoolplein is €660,-."

— O.B.S. Oud Avereest

"Geweldige inzameling van de Hoeksteen in Well! 1396 kg, wauw!"

— De Hoeksteen

"Afgelopen woensdag was er de Actie Bag2School. Binnenkort wordt een bedrag van bijna €300,- op de rekening van de ouderraad van onze school bijgeschreven. De ouderraad zal hier zeker een, voor de kinderen, goede bestemming weten te vinden."

— De Triangel (Velsen-Noord)

"Het Gerardus Majella in Vaassen heeft afgelopen week 1206kg kleding ingezameld!"

— Gerardus Majella

"Gemakkelijke manier om geld in te zamelen! Top service."

— Nienke Klaassen

Meer verhalen