Onze Reviews

De afgelopen 20 jaar hebben we het genoegen gehad om met duizenden scholen en organisaties samen te werken. Hier vindt u enkele beoordelingen die onze klanten hebben achtergelaten. Als u zelf een recensie wilt achterlaten, kunt u ons een e-mail sturen. Wij voegen deze dan graag toe aan deze pagina. Bedankt.

Bag2School getuigenissen

"Afgelopen woensdag was er de Actie Bag2School. Binnenkort wordt een bedrag van bijna €300,- op de rekening van de ouderraad van onze school bijgeschreven. De ouderraad zal hier zeker een, voor de kinderen, goede bestemming weten te vinden."

De Triangel (Velsen-Noord)

"Bij de Kajuit in Uithoorn hebben ze maar liefst 1.315 kg opgehaald en daar hebben ze 3 nieuwe fietsen voor gekocht. De oude fietsen waren maar liefst 30 jaar oud. De kleuters zijn er in ieder geval erg blij mee!"

De Kajuit (Uithoorn)

"Afgelopen donderdagavond en vrijdag hebben we op school kleding ingezameld voor Bag2School. Een enorme berg met zakken vulde de hal van de school. De totale inzameling van 2800kg vertegenwoordigt een bedrag van €810."

Koningin Beatrixschool (Papendrecht)

"Voor de 3e keer een inzameling op school gedaan. Gemakkelijke manier om extra geld in te zamelen, en de kasten zijn weer opgeruimd! Goede, snelle service. Fijn telefonisch contact gehad met Natascha. Tot volgend jaar!"

Linda Vermeulen

"Vorige week donderdag lag er een enorme berg met ingezamelde kledingzakken. We hebben in totaal 1565 kg ingezameld. Dit betekent een mooi geldbedrag van €469,50 voor de school."

OBS Meander (Hendrik-Ido-Ambacht)

"De Bag2School actie was een groot succes! Het waren zoveel zakken, dat Bag2School de enorme hoeveelheid in twee etappes moest ophalen. Het totale gewicht bedroeg 2200 kg. Het uiteindelijke bedrag dat we kunnen toevoegen aan de spaarpot van het schoolplein is €660."

Christiaan Huygens (Dronten)

"De kinderen van basisschool de Schakel in Ammerzoden hebben allemaal hun steentje bijgedragen en samen 1780kg opgehaald. Wat een prachtige opbrengst!"

Basisschool de Schakel, Ammerzoden

"Het Gerardus Majella in Vaassen heeft afgelopen week 1206kg kleding ingezameld!"

Gerardus Majella

"Stichting Mushin Do zamelt al een aantal jaren kleding in. Inmiddels hebben wij van de opbrengst mushin do vlaggen, de koi nobori vlag, het kubbspel, mushin do t-shirts en een boomschommel voor onze Happy kids. Daarnaast is er meegespaard aan de tatami en de zes tenten."

Monica Oosterkamp

"Wat een super initiatief zeg! Wij vonden deze actie uitermate geschikt om geld in te zamelen voor ons eindfeest wat we op 1 juli 2016 gaan vieren. Omdat we eigenlijk geen groot budget hebben om hier een leuk feest van te maken voor iedereen kwam er een ouder met dit idee. Geweldig! Er is 640 kg kleding ingezameld."

Ouderraad van de Molenweid

"Op woensdag 3 april is er met de Bag2School kledinginzamelingsactie het gigantische gewicht van 1715 kg opgehaald! Dit resulteert in een bedrag van EUR 514,50 dat deze zomer volledig besteed zal worden in Roemenië aan het renoveren van het weeshuis voor gehandicapte kinderen."

Karlijn Peters (oud-leerlinge van de PWA)

"WAUW! 2060 kg ingezameld door de Vlinderboom in Bemmel. Ouders en leerkrachten hebben ook goed geholpen met het inladen van de kleding."

Basisschool de Vlinderboom, Bemmel

"De Arjenroelofsskoalle in Hijum heeft maar liefst 870 kg opgehaald! Kijk de kinderen eens samenwerken om de auto van Jeroen in te laden. De opbrengsten worden gebruikt voor een nieuwe rekenmethode."

Arjenroelofsskoalle (Hijum)

"Een nieuwe school vraagt om een nieuw schoolplein! De nieuwe basisschool Het Spectrum in Hoorn heeft daarom samen 1880 kg kleding ingezameld. Wat een geweldige opbrengst!"

Basisschool het Spectrum, Hoorn

Scholen bezoeken!

Bekijk deze video's waarin we scholen door heel Nederland bezoeken.

Dus waar wacht je op? Doe Mee!

Verzamel geld voor uw school met de Bag2School-inzamelingsactie